depiliacija

Plaukelių šalinimas lazeriu — SHR principas

Plaukų šalinimo metodų esti įvairių: pešiojimas pincetu, depiliacija cukrumi, vašku ar elektrinių epiliatorių pagalba, skutimas peiliukais, mašinėlėmis. Deja, bet plaukai labai greitai vėl ir vėl atauga. Jau kitos dienos vakarą galima juos jausti palietus, o trečiąją dieną plaukeliai vėl pastebimi vizualiai. Kad ir kokį plaukų šalinimo būdą pasirinksite, kad ir kokias depiliacijos, skutimo ar pešiojimo priemones naudosite — visa tai kiekvieną mėnesį kainuoja ne tik pinigus, bet ir tenka kęsti skausmą arba gaišti laiką šiai procedūrai. Taip buvo iki tol kol atsirado plaukų šalinimo būdas lazeriu. Tiesa, nėra būdo, kurio dėka pašalinus plaukus kartą jie daugiau niekada nebeataugtų, tačiau visgi plaukų šalinimas lazeriu yra vienas iš būdų, kuris padės ilgiau džiaugtis glotnia oda.

SHR principo plaukų šalinimo lazeriu technologija

Šiuo principu plaukas naikinamas, ne tik lazerio spindulio pagalba. SHR principu plauko folikule kaupiama šiluminė energija iki tokios temperatūros, kuri yra reikalinga plauko svogūnėliui sunaikinti. Kiti lazerinio plauko šalinimo būdai veikia plauko folikulą tik momentiškai į vieną vietą nukreipiant didelį energijos kiekį, ko rezultate ir pati procedūra pasidaro nemaloni ir skausminga, nes nedideliam odos plotui sukeliamas šokas. Kai plaukas šalinamas SHR metodu, folikulas iki reikiamos temperatūros įkaista palaipsniui, bet to oda yra vėsinama safyriniu aparato antgaliu, taip oda patiria mažiau streso ir sumažinamas diskomforto pojūtis. Kol kas SHR yra laikomas saugiausiu plaukų šalinimo metodu.

Kokiose kūno vietose galima šalinti plaukus lazeriniu būdu?

Praktiškai visose kūno vietose, kuriose tik auga plaukai: veido srityje, ausų ir nosies landose, sprando ir pečių juostos srityje, taip pat plaukai šalinami ir nuo krūtinės (aktualiau vyrams), aplink krutų spenelius (tiek vyrams, tiek ir moterims), pažastyse, nuo nugaros, pilvo, bikini, gaktos ir lytinių lūpų srityje bei kt.

 

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top